maanantai 28. helmikuuta 2011

Enjalassa!

Eilen menin heti töiden jälkeen tallille ja kun olin saanut kamat pakattua laitoin Elsan valmiiksi kuljetukseen. Tällä kertaa paketoin jalat kunnolla ettei telo itseään. Viimeksihän enjalaan mennessä hajotti suojansa. Nyt kuitenkin neiti matkusti kiltisti ja pysyi paikat sekä varusteet ehjinä. Elsa pääsi majoittumaan samalle paikalle kun viimeksi,  mutta nyt vieressä asusti Vautsi suokin sijaan Zia tamma. Zia on nuori viisivuotiaaksi kääntynyt puoliveri tamma, jonka isä on Waltzman. Mukavien kiljahdusten kera neidit sitten tekivätkin tuttavuutta karsinoiden seinän yli.

Illalla kävin vielä maaneesissa ratsastamassa. Menin noin 45min lähinna isolla ympyrällä. Oikeaan oli heti alkuun aika hyvä eikä tullut pohjeita päin. Laukka nousi hienosti. Annoin laukassa mennä aika pitkänä, mutta otettin temponvaihteluita ja vastasi aika hyvin pohkeeseen. Ravista tein paljon käyntiin siirtymisiä. Vasempaan sitten saikin hieman muistutella siitä ulkopohkeesta, mutta meni kuitenkin todella paljon paremmin kuin viime reissun ekalla ratsastuksella.

Laukassa yritti vasempaan neljällä ekalla kierroksella heitää perää ulos ympyrän avoimella sivulla ja hidastaa. Raipasta tuli tietenkin pukkia, mutta sain ratsastettua aika hyvin eteen. Tosiaan sitten muutaman kierroksen jälkeen ei enää yrittänyt pelleillä ja kääntyi hienosti jopa voltille laukassa :) Olipa kyllä kiva taas mennä hyvällä pohjalla maneesissa. Nyt täytyy lähteä tallille kun mennään Jonnan tunnille kolmelta, toivottavasti sujuu hyvin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti