torstai 17. helmikuuta 2011

On mulla hieno heppa!

Tiistaina Elsa vietti vapaa päivää ja eilen sitten mentiin koulua kentällä. Ilta tallin tein samalla kun kävin ratsastamassa ja harvinaista kyllä ei ollut kuin -16 pakkasta. Eli aika normaalisti päästiin menemään, vaikkakin käyntiä normaalia enemmän.

Aloitettiin suht pitkällä alkuverrytelyllä ravissa ja Elsa oli tosi hyvin menossa eteen. Kuunteli pohjeapujakin kohtuullisen hyvin jo heti alkuun. Alkuverkan jälkeen jatkettiin käynnissä volteilla, taivutuksilla ja muutama väistökin tehtiin. Nyt hyväksyi jo tosi paljon paremmin tuntuman käynnissä. Hieman kokosin käyntiä ja Elsa meni oikein hienosti. Ei juuri ollenkaan yrittäny heittää takaosaa ja hidasti tosi hyvin ilman protesteja.

Käynti työskentelyn jälkeen jatkettiin ravissa ympyröitä tehden. Kääntyi nyt tosi hyvin ja meni oikein kivaa ravia. Seuraavaksi otin mukaan laukan nostoja ravista sekä käynnistä. Oikeaan nosti käynnistä aivan super hyvin! Vasempaan ei ihan yhtä teräviä tullut, mutta viimeinen onnistui loistavasti. Laukasta raviin siirtymisessä meinasi ensin hieman jännittyä, mutta viimeisissä säilytti rentouden hienosti. Loppuun otettiin vielä harjoitusravia. Oli kyllä aivan super hieno. Ryhdikäs, lennokas ja kevyt sekä toimi pienistä avuista. Oispa aina näin kivaa. Olis voinu jäädä pidemmäksikin aikaa ratsastamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti