maanantai 14. helmikuuta 2011

Pakkaset jatkuu

Tänä aamuna kun lähdin tallille mittari näytti -23! Toppauduin siis huolella ja ensin siivoamaan karsinoita. Onneksi pakkanen oli siinä vaiheessa jo jonkinverran laskenut hyvin lähemmäs -15:sta kun pääsin Elsan kanssa kentälle. Tänään sitten otettiin vähän tehokkaampi treeni, mutta kuitenkin kävelyä reilusti. Alkuun taivuttelua ja kääntelyä  käynnissä ja ravissa. Elsa oli aika hyvän tuntui heti alusta. Reagoi aika nopeasti ja kääntyi melko herkästi myös vasempaan.

Otettiin muutamia laukan nostoja molempiin suuntiin ravista. Nosti oikein hyvin ja oikea laukka oli tosi tasapainoisen ja kevyen tuntuista. Vasempaan jouduin paljon voimmakkaammin ratsastamaan laukassa. Loppuun vielä jatkoin taivuttelua ravissa ja halusin sen kunnolla ohjan ja pohkeen väliin. Hieman meinasi protestoida, mutta sen jälkeen meni tosi hienosti pienillä avuilla :) Käynnissä oli tänään myös rauhallisempi kuin eilen ja hyväksyi tuntuman nopeammin. Itselle tuli ihan hiki, sen verran aurinko lämmitti.

Kotimatkalla kävin Jokelassa heppakamaa hypistelemässä ja mukaan tarttui kiva otsapanta hopea niiteillä sekä sinisävyinen paksumpi kouluhuopa. Harmikseni en löytänyt kivaa timantti otsapantaa, mutta onneksi sentää jonkun paremman pelkän mustan tilalle. Nyt en kyllä hetkeen osta mitään heppakamaa, sen verta on niihin rahaa taas menny tässä parissa päivässä. Etenkään kun me ei nyt varsinaisesti tarvita tällä hetkellä mitään tiettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti