maanantai 21. helmikuuta 2011

Treenit ja pakkaset jatkuu

Lauantaina menin tallille jo aamu seitsemän aikaan ja taas oli pakkasta sen -24. Alkaa kyllä jo pikku hiljaa riittää nää pakkaset. Ärsyttää kun kaikki on niin paljon vaikeempaa ja tallilla kaikki jäässä. Mentiin tänään kevyesti kun niin kylmä ja Elsa oli vapaalla to-pe. Käynnissä paljon taivuttelua ja aika paljon sain tehdä töitä ennen kuin Elsa antoi periksi oikeaan. Oli kuintenkin lopulta tosi mukava ja otettiin muutama kierros kevyttä ravia ja lopettiin siihen. Naama oli kyllä kohtuu jäässä kun ei ollut ihan tyyni sää.

Tänään menin puolen päivän aikaan ja pakkasta ei auringossa ollut kuin max -15. Vihdoinkin pääsi sitten kunnolla ratsastamaan. Väistöjä oli ohjelmassa tänään. Aloitin käynnissä ja väistöjä kokorata leikkaa lävistäjällä.
Vasemmalle väistäminen oli jonkin verran vaikeempaa, mutta näin käynnissä meni ihan kohtuu hyvin. Sitten ravia ympyröitä tehden ja suuntaa vaihdellen. Meni heti alkuun aika kivasti eteen ja reagoi pohkeeseen. Ravailtiin suht pitkään ja sitten otettiin muutama kierros laukkaa molempiin suuntiin. Hienosti nousi laukat ja meni muutenkin oiken kivasti.

Laukkojen ja huili tauon jälkeen jatkettiin ravi väistöillä. Helpotin tehtävää siten että väistö aloitettiin pituushalkaisijalta. Oikeelle meni ihan ok, mutta vasemmalle oli super vaikeeta alkuun. Ensin hiipui vauhti aivan kokonaan ja sitten kun sain heppaan liikettä jännittyi tosi paljon. Sain tulla tosi monta kertaa ennen kuin Elsa rentoutui ja sitten se menikin super hienosti! Pystyin ratsastamaan pienin avuin ja hienoa väistöä meni reippaasti :) Samaan aikaa pellolle ilmestyi hiihtäjä ja Elsalla meni hetkeksi pasmat ihan sekaisin. Sain kuintenkin vielä tehtyä onnistuineita väistöpätkiä. Mentiin sekä koko lävistäjää, että pituushalkaisijalta uralle. Loppuun ravailua eteen alas. Oli sen verta rankka treeni, että molemmat oltiin ihan hikisiä ja melkein puol toista tuntia olin selässä, kun käytiin vielä kävelemässä maastossa lopuksi. Tänään sitten vuorossa kevyempi päivä maastoilun merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti