maanantai 14. helmikuuta 2011

Pientä ulkoasu päivitystä

Aikani tuskailin photoshopin kanssa ja tuollaisen kuvan sain aikaiseksi. Vielä en ole todellakaan kovin hyvä kyseisen ohjelman kanssa :D Onko kenelläkään hajua miten  photoshopilla saa tehtyä sillei, että noille kuville ei jäisi minkäänlaista taustaa? Tietääkö kukaan muuten kuinka blogin otsikon kohdalle saa pelkän kuvan?

No mutta vastailkaa kyselyyn, niin tiedän onko toi edes siedettävä :)

7 kommenttia:

  1. oon photoshop-nörtti :D Tarkotatko ettei siinä ole tota harmaata taustaa, vai, että ratsastat ilman lumisia maisemia? kummatkin hoituu kyllä :)

    terv. Saara

    VastaaPoista
  2. ilman tota harmaata taustaa näin alkuunsa :D
    Haluisin että tän blogin tausta olis siinä taustana mut miten lie onnistuu kun nytkin itsestään laitto noi valkoset kehykset tolle kuvalle.

    VastaaPoista
  3. eli avaat uuden puhtaan tiedoston ja valitset siitä mistä tiedoston koot ym valitaan, että tiedosto on läpinäkyvä (transparent). Ihan alimmainen valintalokero :) sitten kun olet kuvan tehnyt ja tallennat sen, valitse tallennusmuodoksi .gif tai .png :) näin pitäis onnistua !

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia Rilla! Täytyykin kokeilla kun ehdin :)

    VastaaPoista
  5. Moi! Saitkin jo näköjään vinkkejä läpinäkyvyydestä. Multa sellainen vinkki, että käännä tuo keskimmäinen ravikuva "ylämäkeen", näyttää Elza huomattavasti paremmalta ; )

    VastaaPoista
  6. Karin kiitos! Eipä käynytkään tuo mielessä :D

    VastaaPoista
  7. Kokeilin ja tuntui onnistuvankin läpinäkyvänä tallentaminen, mutta sitten jostain syystä heittää tähän blogiin valkoisen taustan taakse :(
    Ei ainakaan ole liian helppoa tämä kuvankäsittely :D

    VastaaPoista