tiistai 1. helmikuuta 2011

Aurattu kenttä!!!

Lauantaina oli ohjelmassa kevyttä liikutusta rankan treeni viikon päätteeksi. Paras ylläri ikinä oli kun perjaintaina vietiin Elsa kotiin oli, että meidän kenttä oli aurattu! MAHTAVAA! Nyt pääsee ehkä jatkamaan siitä mihin Enjalassa jäätiin kun pääsee kääntämäänkin :)

Käveltiin siis lähinnä ihanalla tasaisella pohjalla ja taivuttelin Elsaa. Kääntelin myös paljon ja halusin että liikkui reippaasti ja reagoi pohkeeseen heti. Pari kertaa sai raipalla avittaa ulkopohjetta, mutta aika kivasti kuunteli. Kun tuntui kivalta otettiin pätkä kevyttä ravia. Eteni reippaasti ja kääntyi hyvin joten lopettiin siihen ja käytiin vielä kävelemässä omalla tiellä.

Sunnuntain Elsa vietti vapaillen pitkästä aikaa ja tänään oli koulutreenien vuoro. Heti alusta tein selväksi, että tänään täytyy kuunnella pientäkin pohjeapua. Ensin hieman protestoi ja jännittyi, mutta kun jatkoi vaatimista alkoi tuntua paremmalta. Käynnissä kääntelin paljon ympyröille ja kentän poikki, meni ihan mukavasti. Vielä vois tulla parempaan muotoon, mutta nyt ei kauheasti venkuroinut päänsä kanssa.

Jatkettiin sitten ravissa ja vaadin heti kunnolla eteen. Tein useita ympyröitä ja jouduin hieman muistuttamaan ulkopohkeesta etenkin vasempaan. Hetken päästä tuntui tajuavan mitä haen ja meni tosi hienoa ravia. Otin laukan noston käynnistä oikeaan ja nousi heti :) Laukkakin tuntui aika kivalta ja tasapainoiselta. Otin useemman noston käynnistä sekä ravista ja hyvin nousi. Vasempaan otin ensin nostoja ja teki hienoja sekä käynnistä että ravista :). Lopuksi vielä kunnon harjoitus ravia vasempaan ja oli tosi hieno! Liikkui kevyenä reippaasti ja kääntyi pienestä pohkeesta. Sitten loppu ravit ja kävelyt. Ehkä tämä tästä pikku hiljaa alkaa sujumaan :)

Nyt Elsa vaan pitää laittaa lihotuskuurille kun ei ole vieläkään kyllä riittävästi saanut massaa. Kaura ja mysli määrää lisään samantien vähän kerrallaan ja katsotaan mitä tapahtuu. Saattaa olla että hankin vielä soijaa avuksi massakasvatukseen. Toivottavasti lisä ruoalla päästäisiin nyt kasvattamaan lihaksia ilman turhaa energia pöllöilyä :) Harmillista kun tuo on niin hidas syömään ja herkästi laihtuva, iso kokoinen heppa, josta myös näkee laihtumisen helposti. Noh keväällä ois tavoite olla lihaskimppu :D sitä kohti siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti