lauantai 18. kesäkuuta 2011

Treeniviikko ja suunnitelmat pilalla!

Hieman pääsi tulemaan päivitystaukoa, koska viikko sitten lauantaina mulle sattui onnettomuus.Olin lähdössä Elsalla treenailemaan koulujuttuja Enjalan kentälle. Kiipesin kyytiin kentän reunalla, hieman ahtaassa paikassa ( vieressä oli puomeja ja estetolppia) tavalliselta muovijakkaralta. Elsa otti pari askelta eteen samalla kun kiipesin kyytiin ja pidätin tietenkin "eipäs liikuta kun selkään mennään". Neiti olikin herkkis tuulella ja peruutti jakkaraa päin. Uskomattoman huonoa tuuria oli että, se sai jotenkin tungettua takasensa jakkaran jalkojen välisen "välipuun" ja penkkiosan välistä niin että jakkara jäi kiinni jalkaan. Elsa sai hullun rodeo kohtauksen kun yritti potkia jakkaraa irti jalastaan ja mä tietenkin lensin komeesti parin loikan jälkeen vauhdilla kyljelleni suht kovaan maahan. Hetken näin tähtiä ja sit sattuikin lonkkaa vietävästi. Siitä sitten ambulanssilla Töölön sairaalaan. Elsalle ei käyny rytäkässä kuinkaan ja tallilaiset hoitivat sen karsinaansa.

Tutkimuksissa selvisi, että mulla on vasemmalla puolella lantiossa siisti murtuma. Ei tarvinnut onneks leikata, mutta 4 yötä jouduin olemaan sairaalassa. Keskiviikkona pääsin porukoille kotihoitoon. Ja heinäkuun loppuun asti sängyn pohjalla makoilua edessä :(. Keppejen kanssa pääsen sentään vessaan liikkumaan. Eli nyt meni kesän kisa- ja treenisuunnitelmat pahasti pieleen. Kirsti haki Elsan takaisin Hedun tallille jo sunnuntaina, koska turhaa maksan Elsan Enjalassa seisottamisesta. Laura kävi hoitamassa Elsan maanantaina ja sitten päätettiin jättää se nyt laidun lomalle juhannukseen asti. Juhannuksen jälkeen Laura, Caisa ja Sonja alkavat sitten liikuttaa Elsaa, mutta pidetään sillä kuitenkin vähintään 2 vapaata viikossa. Tarkoitus olis, että tytöt tekis Elsan kanssa kivoja ja helppoja juttuja niin, että heppa pysyis vetreänä ja kunnossa.  Puomeja, maastoilua ja juoksutusta mukaan ohjelmaan että tulee vaihtelua. Toivottavasti pääsisin itse jo elokuun alussa hepan selkään ja sitten syksyn kisoihin. Ärsyttää kyllä ihan älyttömästi kun juuri sain hommattua sen pikku eenkin ja yms.

Eli en varmaankaan niin aktiivisesti kirjoittele tänne kuin aikaisemmin kun en pääse tallillekaan. Voisin kyllä nyt yrittää tehdä niitä video pätkiä kisoista ja muusta materiaalista mitä mulla on nyt kun on aikaa. Ja Elsan sukua voisin myös esitellä tarkemmin. Meinaan tietenkin kertoa sitten miten tytöillä alkaa Elsan liikutus sujua juhannuksen jälkeen yms. Eli blogi ei kuitenkaan kuole sairastamiseni ajaksi.

Elsan keväistä irtojuoksutus irrottelua

4 kommenttia:

  1. Hui! Kauhean ikävää tuollaiset tapaturmat, mutta pikaista paranemista! :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten kurja juttu! Onneksi ei sentään tuon pahemmin käynyt, ja hevonen ei loukkaantunut. Paranemisia ja jaksamista!

    VastaaPoista
  3. juu onneksi ei kuitenkaan tän huonommin käyny...nyt täytyy yrittää vaan rauhassa jaksaa parannella jalka niin syksyllä sitte ollaan entistä parempina kisakentillä :D

    VastaaPoista
  4. Hui,onpas kurja juttu.Onneksi ei tosiaan käynyt pahemmin.Paljo parantumisia sulle.

    VastaaPoista