maanantai 1. marraskuuta 2010

Pimeys on saapunut

Tänään olikin sitten ihan ensimmäinen pimeä ratsastus sitten viime talven. Jotenkin olen onnistunut välttämään sen aiemmin. Nyt sitten siitä alkaa tulee lähes joka päiväistä kun kelloja siirrettiin. Ainakaan työpäivän jälkeen ei enää ehdi valosalla :(

Elsa oli tarhassa ottanut mukavan mutakylvyn ja tovi kului sitä harjatessa. Tänään mentiin siis kentällä ja ravi käynti työskentelyä reilu puoli tuntia. Tuntui heti alusta aika pehmeältä suusta ja yllättävän taipuisalta. Aloitettiin kevyellä ravilla uralla ja isoilla ympyröillä. Yhtään ei säikkynyt varjoja tai pimeää metsää. Jatkettiin ympyrällä käynti ravi siirtymisillä ja käynnissä vastataivutuksilla. Vasempaan oli taas hankalampaa, mutta kivojakin pätkiä saatiin aikaiseksi. Oikeaan meinasin ensin jännittyä ravissa, rauhoittui kuitenkin kun otin pidemmän pätkän ravia.

Huili tauon jälkeen mentiin sitten vielä voltteja ravissa. Elsa oli tosi mukavan tuntuinen ja taipui aika kivasti. Lopuksi vielä ravia rennosti eteen alas. Oli kyllä tosi kiva heppa näin viikon kenttä työskentely tauon jälkeen. Huomenna otetaan mukaan sitten laukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti