maanantai 22. marraskuuta 2010

Talvista treenailua

Eilen siis olin aamutallia tekemässä ja päätin irtojuoksuttaa Elsaa vielä ennen ratsastusta kun sitä virtaa on ollut ihan riittämiin. Esitteli oikein hienoa liikettä ja yritin jotain kuvia ottaa mutta meni hieman säätämiseksi kameran asetusten kanssa. Ensi kerralla pitää pyytää joku seuraksi niin pystyn itse keskittymään pelkkään kuvaamiseen.

Vajaa tunti sitten mentiin koulutreeniä. Uralla ravia ja taivuttelua. Alkuverkan jälkeen jatkettiin käynnissä avoilla. Eli toinen pitkä sivu avoa ja toinen ravissa. Aika hyvin sujui ja oli muutenkin aika hyvä ratsastaa. Hieman tosin vahvempi suusta kuin viimeksi ravissa. Otin muutamia pysähdyksiä ja peruutuksia niin alkoi paremmin kuuntelemaan. Ensimmäisessä laukannostossa meinas ensin vetää käsijarrun päälle ja jumittaa mutta toisella yrityksella nousikin sitten oikein hyvin. Innostui ja nostot sujui oikein hyvin sen jälkeen. Yhden kierroksen uskalsin yhteen menoon laukata mutta kulmat piti mennä tosi varovasti. Loppukäynnit mentiin maastossa.


Tänään olikin päivällä lähemmäs kymmenen pakkasta ja päätin pitää Elsalla tänään kevyen maastoilupäivän kun kerta valosalla olin ratsastamassa. Viime torstain pelto maastoilu jäi yritykseksi mutta nyt otettiin uusinta yritys kun on päästy nyt ihan hyvin liikkumaan parina päivänä. Pellolla kierreltiin eri sarakkeita ja otettin ravi pätkiä useempi. Ensin Elsa oli sitä mieltä ettei huvittais noinkaa pienessä hangessa ravailla mutta kun komensin eteen meni kivasti ja sen jälkeen olikin sitten jo itse menossa :) Vähän oli koppurainen peltokin vielä kun ei ole tarpeeksi lunta, niin ei ihan kauheen tehokkaasti pystynyt menee, mutta eipä se mitään pääasia, että neiti tällä kertaa osasi käyttäytyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti