keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Koulua koppurakentällä

Tänään oli hieno usva iltapäivällä, joten päätin ottaa kameran mukaan tallille kun ei ollut ihan perus harmaa keli. Hepoista kävin napsimassa pari pää kuvaa, kun olivat takit päällä ja koiria tuli taas hieman kuvattua. Täytyy kyllä sanoa että kyllä saa niin paljon parempia kuvia kun pokkarilla.

Tänään mentiin myös kentällä ja reilun plussakelin ansiosta kenttä oli jonkin verran pehmentynyt ja kun pääty-ympyrällä menin kokoajan, alkoi ura pehmetä aika kivasti ja pystyi ihan hyvin ravailemaan. Alkuun Elsa ei ois oikeen halunnu taipua ja sisäpohjetta ei ollut huomaavinaankaan, mutta muistutuksen jälkeen alkoi sitten ihan kivasti kuunnella.

Alkuun hieman takaosan väistätystä sisälle ja tuli ihan hyviä pätkiä. Jaksoi keskittyä paremmin kuin eilen. Seuraavaksi siirryin tekemään käynti-ravi siirtymisiä seuraavalla harjoituksella: 5 askelta käyntiä-10 askelta ravia-5 askelta käyntiä jne. Alkuun oli vahvahkon tuntuinen, joten otettiin muutaman peruutus väliin. Pikkuhiljaa alkoi kuuntelemaan paremmin ja toiseen suuntaan meni jo oikein hienosti. Loppuun sitten pari kierrosta lyhyempää ravia ja sen jälkeen eteen alas.

Nyt Elsa sitten vapailee huomenna ja Sonja liikuttaa perjantaina ja lauantaina. Itsellä huomen aamulla suunta kohti Milanoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti