lauantai 20. marraskuuta 2010

Parempi päivä

Eilen siis kun menin tallille Kirsti oli ennen sisälle hakemista päästänyt Elsa irrottelemaan kentälle ja ei ollut tosiaan kahdesti tarvinnut pyytää liikkumaan vaan oli irrotellut innoissaan kunnolla. Toivottavasti kelit nyt pysyisi hyvinä niin tulisi jotain tästä treenaamisesta. Eilen kenttä oli uralta aika hyvä.

Aloitettiin uralla kevyessä ravissa taivutellen. Elsa tuntui heti paljon paremmalta kun aikaisemmin tällä viikolla. Oli paremmin kuulolla ja taipuikin suht nopeasti kun ei tarvinnut tapella asiasta. Pitkähkön keventelyn jälkeen tehtiin hieman käynti ravi siirtymisiä ja ravissa lyhennettiin hetkittäin jo suht pitkiä pätkiä. Elsa oli tosi kiva ja yritteliäs, tuli tosi hyviä hetkiä eikä alkanut kiukkuilemaan :) Tehtiin sitten vielä laukannostoja molempiin suuntiin. Ensimmäinen nosto meni läskiksi mutta sen jälkeen nousi todella hyvin ja terävästi molemmat :) Kulmia ei juuri uskaltanut laukata, mutta pitkillä sivuilla onnistui hyvin ja pysyttiin hyvin pystyssä. Elsalle tuli jopa vähän hiki vaikka oli pakkas keli.

Olipa kiva heppa näin useemman kiukkuilu kerran jälkeen. Huomenna sitten aamutallia tekemään ja täytyy yrittää jotain uusia kuviakin napata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti