sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Käyntimaastoilua

Keskiviikkona siis kävi eläinlääkäri raspaamassa ja rokottamassa hepat. Elsalla oli suu aika hyvässä kunnossa, eikä mitään isompaa ollut. Rokotuskin sujui siinä samalla ongelmitta. Samalla lääkäri kopeloi myös Keijun ja totesi sen olevan tukevasti tiineenä :) Vitsit kuinka mahtavaa. Elsalle siis syntyy pikku veli/sisko ensi toukokuussa.
Jännityksellä siis odotellaan kevättä. Isä varsulilla on viime keväänä kantakirjattu iso ratsuponi ori Puccini Arden ja kyseessä on tilausvarsa, eikä se siis jää Kirstin nurkkiin pyörimään.

Torstaina kävi kenkääjä laittamassa hepoille talvikengät. Nyt sitten pysytään pystyssä jos talvi yllättää vaikka seuraava viikkokin suht lauhalta näyttää. Hyvä vaan että pystyy aika tehokkaasti ratsastamaan kun kenttä hyvä, mutta tarha alkaa olla jo aika upottava.

Eilen ja tänään käyntiin vajaa 30min maastokävelyllä Karjamaantiellä. Eilen oli aika reipas meno ja Elsasta selkeesti oli kivaa päästä liikkeeseen ja maastoon. Olisi halunnut kyllä reippaampia askelajeja mennä. Maastossa oli myös monta kummaa asiaa joille piti puhista kuten iso putki kasa ja pari miestä talon pihalla. Useempi autokin ohitettiin ja yksi vähän aiheutti säpsymistä kun ei malttanut odottaa, että päästään tien sivuun kunnolla. Tänään sitten oli paljon rennompi kun eilen ja meni nätisti. Muutamia väistöaskeleitakin harjoiteltiin ja hyvin malttoi keskittyä maastossakin. Huomenna sitte vihdoin kentälle ja ekaa kertaa joudun pimeellä mennä ratsastaan tänä syksynä. Vaikka nyt sitä on jo paljon vaikeempi välttää kun kellojakin siirrettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti