perjantai 26. marraskuuta 2010

Siirtymisiä

Eilen sitten pääsin kunnolla ratsastamaan kun oli keskiviikon hurja tuuli laantunut. Kenttä oli hyvin luminen mutta tilsaa ei juuri tullut. Sen verta neiti oli hötkyllä tuulella että päätin mennä pääty-ympyrällä. Aloitettiin ihan reippaalla ravilla taivutellen. Ensin hieman piti käsijarrua päällä mutta alkoi pikku hiljaa rentoutumaan. Tuntui sen verran vahvalta suusta että päivän teema oli siirtymiset. Puoli ympyrää ravia-seis-puoli ympyrää ravia-käynti n.3askelta harjoitusta mentiin jonkin aikaa. Piti ottaa pari peruutusta alkuun kun neiti ihan painoi ohjalle siirtymisessä.

Uskalsin ottaa myös vähän laukkaa mukaan kun pohja tuntui pitävän hyvin. Puoli ympyrää laukkaa-puoli ympyrää ravia harjoitusta toistettiin molempiin suuntiin. Oikeaan ensimmäisessä nostossa meinas jumittaa, mutta nosti sitten toka yrityksellä. Sen jälkeen nousi ihan ok mutta tuntui aika hitaalta nostoissa. Kohtalaisen kivasti myös lyhensi laukkaa kun ei tuolla pohjalla uskaltanut kauhean kovaa mennä. Siirtymisissä oli aika vahva ja sain monta toistoa tehdä ennen kuin alkoi kuunteleen. Vasempaan nousi yllättävää kyllä laukat paremmin :)

Laukkojen jälkeen tein vielä pysähdyksiä ravista. Neljä pysähdystä kierroksessa ja johan alkoi kuuntelee ja keveneen. Meni aika kivaa ravia lopuksi ja seisoi pysähdyksissä nätisti. Tänään Elsalla oli sitten vapaa ja huomenna tulee Heli L pitämään tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti