perjantai 5. marraskuuta 2010

Puomeja ja vähän hyppelyä

Tänään oli ohjelmassa siis puomeja. Lyhyen ja pitkän sivun keskellä oli molemmissa yksi maapuomi ja lävistäjällä pari toisesta päästä korotettua ravipuomia. Aloitettiin uralla puomeja ravaillen ja välillä ympyröitä tehden. Elsa oli hieman vetelä alkuun, mutta piristyi sitten puomeista. Laukassa menin pitkällä sivulla olevaa puomia isolla ympyrällä ja aika hyvin onnistuttiin osumaan puomille.

Ravi puomit taas ensi alkuun lakosivat kun Elsa kohelsi menemään. Väli oli hieman liian lyhyt kun vaikutti siltä, että harkitsi sen esteenä hyppäämistä. Pidensin väliä ja hidastin vauhtia reilusti puomeille tullessa niin alkoi sujumaan aika kivasti :) Huili tauon jälkeen tehtiin ravi puomeista ristikko ja jatkettiin sillä. Eka hyppy ravista ja sitten laukasta. Hyvin nousi laukat, paitsi pari kertaa meni nosto pitkäks kun mulla itellä oli ongelma istua kunnolla alas estejalustimilla nostossa. Hypyt sujui ihan kivasti.

Nostin vielä lopuksi esteen pystyksi n. 60cm ja molemmista suunnista tultiin pari kertaa. Ristikko sekä pysty kolautettiin molemmat kerran alas kun tuli huonoon paikkaan. Hetkittäin jopa tuntu, että mulla oli jotain vaikutus mahdollisuuksia lähestymisessä, mutta ei todellakaan joka kerta. Hyppäs pari tosi isoakin loikkaa ja esteen jälkeen lähti vauhdilla eteen, joten sain aika rivakasti keräillä ohjia takas,että sain sen kulmaan kiinni :D Hypyissä kun joutuu aika reilusti myötäämään. Viimeseks tulikin sitten oikein hyvä hyppy ja laukkakin vaihtui hienosti. Sitten loppuravit ja hikinen heppa talliin lepäämään.

Sonja menee nyt huomenna Elsalla kevyesti sen verran, että saa laukkaa kokeiltua ja viime hetken vinkkejä ensi viikkoa varten. Meinaan ensi viikolla olen to-su Milanossa ja Sonja lupasi kevyesti liikuttaa Elsan pe ja la. Niin ei joudu Elsa sitten vapailemaan turhan montaa päivää.

Ostinpa sitten tänään digijärkkärin Canon Eos 1000D:n, joten tulevaisuudessa odotettavissa enemmän laadukkaampaa kuva materiaalia Elsasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti