tiistai 16. marraskuuta 2010

Kiukkupussin kyydissä pitkästä aikaa

Noniin nyt on Milanon reissu takana ja hyvä reissu olikin. Hurjan nopeasti vaan meni 4 päivää. Sonja liikutti poissa ollessani Elsan perjantaina sekä lauantaina. Torstain ja sunnuntain Elsa vapaili. Perjantai oli sujunut käynti työskentelyn merkeissä, kun kenttä oli huono, ja omalla tiellä ravaillessa. Elsa oli ollut fiksusti :) Lauantaina oli ohjelmassa ravi käynti siirtymisiä kentällä. Elsa oli kuuleman mukaan ollut jo aika kiva ja alkoi hieman löytyä yhteistä säveltä.

Tänään sitten itse pääsin ratsastamaan ja kenttä vihdoinkin hyvässä kunnossa laukkaamiselle :), edellis kerrasta onkin jo viikko. Alkuun mentiin kevyessä ravissa paljon ympyröitä. Oli hieman jännittynyt ajoittain ja meni hetki ennenkuin alkoi rentoutua. Vauhtia oli myöskin aika reilusti ja sai hieman pidätellä. Reilun alkuverkan jälkeen siirryttiin laukkaamaan koko uraa. Toisella pitkällä sivulla tein temponlisäyksen. Laukka nousi ihan hyvin ja vastasi hyvin eteen temponlisäyksissä. Oikeaan meni oikein hyvin rauhallisempaakin laukkaa ympyrällä.

Vasempaan taas kun aloin lyhentää veti neiti palkokasvin nekkuun. Alkoi jumittaa ja jäi paikalleen laukkaamaan, raipalla vauhtia ja pukkia kiitokseksi. Vaihteli pukeissa ristilaukalle ym. Sain jo ihan ok sen sitten eteen ja siirryin hetkeksi käyntiin. Uusi nosto ympyrällä ja vaadin vain rauhallista ja rentoa laukkaa. Meinas oottaa uudet jumitukset samassa kohtaa, pohkeet alko olee hyytelöä kun joutu ihan tosissaan ratsastaan. Vielä yksi raippa pukki esitys ja sitten alko menee perille että nyt edetään. Vielä pari kierrosta ympyrällä oikeeta laukkaa, meni hienosti. Sitten uudestaa vielä se vasen, nyt meni oikein hyvin pari kierrosta ja kehua piti joka askeleella. Lopuks ravissa ympyröitä ja pysähdyksiä sekä hieman kokoomista ja sitten eteen alas. Ravissa oli paljon parempi lopussa. Toivottavasti huomenna ei tartte samaa taistelua käydä... edellisestä olikin jo pidempi aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti