keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Hitto mikä sää!

Tänään piti Heli O:n tulla pitämään tuntia mulle, mutta kun oli näin kurja sää piti siirtää se ensi viikon perjantaille. Hitto et ärsyttää! Vihdoinkin kun pidemmän tauon jälkeen oisin päässy tunnille sää on niin huono että hyvä kun pihalle viittii mennä. Tuuli ihan älyttömän kovaa puuskissa ja tuli lunta samalla koko päivän. Kenttä oli yhtä lumikinosta ja lisää tuli koko ajan. Tietenkin tuuli suoraan pellolta, joten vastatuulessa sai ponnistella.

Hepat oli viettäneet tänää päivän lähinnä sisällä kun aivan järkyttävä tuuli puhalsi koko päivän suoraan tallipihaan ja tarha on niin koppurakökkö eikä yhtää suojassa niin olisivat vain hytisseet peput tuulta vasten ja ehkäpä halunneet omin avuin sisään. Tallille päästyäni päätin sittenkin jättää ratsastuksen väliin ja ohjasajaa Elsaa hetken.

Olen ihan positiivisesti yllättynyt kuinka hyvin Elsa meni. Ensin oli hieman jännittynyt ja ois menny tuulta karkuun mutta sain pidettyä vauhdin hyvin tasaisena. Pari säpsy pyrähdystä otti, mutta oli nopeesti hanskassa. Ja kertaalleen ois itse halunnut vaihtaa suuntaaa kun oikeeseen tulikin pidempi matka vastatuulta. Helposti sain kuitenkin jatkamaan. Tehtii hieman siirtymisiä ja suht hidasta ravia pidempiä pätkiä. Parikymmentä minuuttia mentiin ja lopuks alkoi olee aika hyvä ja rentoja pätkiä tuli. Tosi hienoa vaikka sää oli aivan kauheaa :) Jes siihen oli hyvä lopettaa ja mulla olikin jo sormet jäässä. Olisi tosiaan voinut pistää ihan ranttaliks, sään ja sisällä vietetyn päivän vuoksi eli meni kyl tosi nätisti.

Lauantaina pitäis Heli L:n tulla pitämään tuntia jo aamu yhdeksältä. Sille päivälle onkin luvattu kunnon pakkasta, toivottavasti ei jouduta perumaan tai en ala mitään. Kyllä käy kateeksi maneesitallilaisia näillä säillä :(


Vauhdittelua sunnuntain irtojuoksutuksessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti