tiistai 19. lokakuuta 2010

Rentoa maastoilua auringon paisteessa

Tänään Elsalla olikin kevyt maastoilupäivä eilisen jännittävän kisapäivän vastapainoksi. Tällä kertaa oltiin Maijun ja Keijun kanssa liikkeellä ja oli kyllä todella hieno ilma, lisää tällaisia säitä kiitos. Ajateltiin ensin mennä Vaasantielle, mutta reitti oli taas tukossa ison kivikasan takia. Jouduttiin sitten lähtemään Karjamaantielle, missä en itse juuri tykkää mennä kun se on niin kapea ja liikennettä jonkin verran.

Käytiin yhdellä pätkällä ravailemassa useampaan kertaan ja Elsa oli tosi reipas. Ensin oli myös aika jännittynyt kun ei ollut kyseisellä pätkällä ennen käynyt. Muuten reissu sujui ilman suurempia sätkyjä, paitsi kerran säikähdettiin aika isosti kun yhdeltä metsä polulta syöksyi täysiä saksanpaimen koira hurjasti haukkuen. Omistaja yritti huutaa koiraansa ja se lopulta päätti totella pysähtymällä tie reunaan. Elsa ehti kuitenkin aika kovasti sitä säikähtää ja syöksähti päin Keijun turvallista takamusta :D Keiju ei onneksi edes ehtinyt kunnolla huomata tapahtunutta niin Elsakin rauhoittui. Ihmiset voisi kyllä opetella hallitsemaan koiransa sillä siinä ois voinu olla koiralta hengen lähtö lähellä jos ois Elsan jalkoihin juossu. Loppu matka sitte onneksi sujui ongelmitta.

Eläinlääkäri tuleekin vasta seuraavan viikon keskiviikkona, joten tää viikko liikutellaan vielä ihan normaalisti.
Enää pari päivää niin pääsee HIHS:iin! En millään malttais odottaa. Täytyy lisäillä tänne vielä videopätkää kisoista kun ehdin ja ehkäpä siitä yhdestä estetunnistakin josta jo aikoja sitten lupailin videoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti