sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Koulutunnilla

Tänään Heli L tuli jo heti aamusta pitämään koulutuntia. Tällä kertaa Caisa oli mukana Keijun kanssa. Aloitettiin ihan kevyellä ravilla ympyröitä tehden. Elsa ravaili aika hyvässä tahdissa, mutta tuntui vähän ponnettomalta.
Alkuverkan jälkeen jatkettiin lähes samanlaisella voltti harjoituksella kuin viimeksi. Ravissa pituushalkaisijalle, käyntiä muutama rento askel, raviin ja voltti vastakkaiseen suuntaan, käyntiin ja ennen lyhyttä sivua raviin. Meni aika jees :) käynti välillä hieman kiirestä, mutta siirtymiset aika rentoja.

Seuraavaksi jätettiin käynnit pois ja lisättiin laukat mukaan. Volttiakin isonnettiin 15m:ksi ja laukannosto piti tehdä juuri ennen kun tulee pois voltilta. Ensi alkuun kiukuteltiin kunnolla eikä meinannu laukkaa nostaa, raipasta tuli taas useempi pukitus. Eka oli oikee kierros ja alkoi jopa suuttumisen jälkeen sitten nostamaan laukat hienosti. Ensin oli vaikea suoristaaa voltin jälkeen, mutta paransi loppua kohden.

Vasempaankin hieman kiukuteltiin alkuun nostossa, mutta suht nopeasti akoi toimia ihan jees. Nostot vaan oli aika hitaita. Heli pyysikin käyttämään raippaa lavalla nostossa, joka auttoikin huimasti. Viimeiset nostot oli tosi hienoja. Meni loppu tunnista myös oikein hienoa ravia :) Heli kehui paljon ja sanoi että Elsa liikkui todella hyvässä muodossa ja ryhdikkäästi. Hieman oli hätäinen mutta muuten tosi kivan tuntuinen. Että tosi tyytyväinen olin tuntiin vaikka ensin sainkin vähän tapella niissä nostoissa. Testattiin uudemman kerran Hennan Stubbeniä ja Helinkin mielestä satula näytti istuvalta :) ehkäpä meillä ois nyt satula..jee..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti