keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Aamuratsastelua

Maanantaina menin tekemään aamutallia ja ratsastamassa olin puoli yhdeksän aikaan. Kenttä oli hyvin sulanut viikonlopun pakkasten jäljiltä joten pystyi taas tehokkaammin ratsastamaan. Jatkettiin perjantaisia sulku treenejä pitkällä sivulla käynnissä ensin ja kun sujui siirryttiin tekemään niitä ravissa. Vasempaan oli taas aavistuksen hankalampaa, mutta tuli hyviäkin askeleita. Ravissakin teki tosi hyviä pätkiä säilyen rentona.

Elsa oli aika reipas kevyen viikonlopun jälkeen ja piti vähän tehdä pysähdyksiä ja peruutuksia, jotta sain sitä kuulolle ja kevyemmäksi. Ensin ei oikein innostunut peruutuksista ja meinasi lähteä vinoon jatkuvasti. Hetken kärsivällisesti treenattuamme tekikin jo ihan kelpo peruutuksia :) Jatkettiin sitte huili tauon jälkeen laukan nostoihin. Pitkästä aikaa tehtiin niitä ravista enemmänkin ja kivasti sujui :) Elsa myös tuntui tykkäävän kun pääsi useemman päivän tauon jälkeen laukkaamaan.

Tiistaina menin taas ruokkimaan hepat ja ratsailla olin jo hieman ennen kahdeksaa aamulla :D Pakko oli päästä, kun hepoilla rokotus tänään niin loppu viikko köpsötellään ja kenttäkin oli vielä hyvässä kunnossa. Reilun puolen tunnin teho ratsastus, jotta ehdin töihin 11sta. Kevyessä ravissa aika pitkään ympyröitä ja taivutuksia. Sitten muutama laukan nosto molempiin suuntiin ravista. Viimeiset nostot oli superhyviä ja Elsa muutenkin mukava ratsastaa. Eli siihen oli sitten hyvä lopettaa ja jättää niin sanotusti lomailemaan loppu viikoksi. Viikonloppuna olis sitten tarkoitus käyntimaastoilla ja ensi viikolla sitten palataan normaaliin liikutukseen. Ihan hyvää tekee Elsalle varmasti kevyt viikko kun on tässä syksyllä ollut paljon tunteja, kisat yms. Ja saan itsekin keskityttyä vielä kouluhommiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti