keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Juoksutus treenit aamuhuurteessa

Tänään menin seitsemäksi tallille tekemään aamutallia. Hullun kylmä yö ollu, joka paikka ihan huurteessa ja mittari näytti nollaa. Ohjelmassa oli juoksutusta tällä kertaa, kun kenttälle päästiin aurinko oli jo sulattanut suurimman osan huurteesta, mutta pirun kylmä oli edelleen.

Ensimmäistä kertaa Elsa oli sitä mieltä sivuohjista, että niitten kanssa ei voi liikkua kuin taaksepäin. Läheltä piti ettei peruuttanut kentän lanka aidasta läpi, vaan sain juuri ajoissa tarpeeksi taakse avitettua piiskalla niin johan lähti eteenpäin ilman mitään ongelmia. Rauhallista ravailua ja sitten kä-ra siirtymisiä ennen laukka harjoituksia. Meni aika kivasti ja kuunteli ihan kohtuullisen hyvin. Laukka nousi ongelmitta ja kuunteli siinä todella hyvin.

Vasempaan kierrokseen mentiin lopuksi ja neidillä tais jäädä kaasu pohjaan. Ei meinannu alkuun millään kuunnella hidastavia ääniapuja, ravaili vaan eteenpäin vaikka kuinka käyntiin pyysin. Jouduin ottamaan vähän pienemmälle ympyrälle, että sain tahtomani perille ja sitten siirtyikin ihan hyvin käyntiin. Laukan nostot vasempaan oli aluksi vähän hitaita, mutta lopuksi tuli oikein teräviä nostoja. Molempiin suuntiin oli kivan rento laukassa sekä ravissa. Laukka harjoituksien jälkeen kuunteli taas ääntä todella hyvin. Huomenna sitten päästään taas hyppelemään Heli O:n tunnille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti