keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Hyppy tunti Heli O:n ohjauksessa

Kenttä oli yllättävän hyvä koko eilisen jatkuneen sateen jälkeen. Aloitettiin ravissa ympyrällä neljällä puomilla. Eli puomit kello 12,3,6 ja 9 kohdilla. Meni aika kivasti ja löytyi rauhallinen hyvä tahti. Vähän yritti välillä painaa päätä alas, mutta muoto parani verryttelyn edetessä. Ruhtinaallisesta estekalustostamme saimme väsättyä taas sen kaksi estettä. Ristikko poikkihalkaisijan keskelle ja pysty 75cm pitkän sivun alku puolelle.

Menin ensin pelkkää ristikkoa oikeaan kierrokseen. Sujui hyvin joten jatkettiin kahdeksikko harjoitukseen samalla ristikolla. Vaihtoi oikein hienosti laukat ja tuli kivoja hyppyjä. Välillä meinas vähän venähtää pitkäksi ja vauhti kiihtyä, mutta muuten sujui kivasti. Sitten tulin ensin pystyn ja kentän toiselta reunalta päin ristikon suunnan vaihdolla. Hyvin sujui :)  Pari kertaa vaihtoi pystyllä vastalaukkaan, mutta itse hypyt meni hyvin. Vasempaan sitten sama homma ja tuli pari oikein hienoa hyppyä. Jos en muista myödätä kädellä tarpeeksi tiputtaa helposti. Pfiffin satulalla oli yllätävän hankala mennä, haastavaa oli pitää jalat kiinni.

Lopuksi tultiin tolppina käytetyt puulaatikot niin, että puomit oli johteina. Ensin kielsi jo kaukaa, meni kuitenkin rohkeasti tutkimaan estettä. Tokalla kerralla oli vähän sikailu kielto ja jumittelun jälkeen hyppäsikin esteen yllättäen paikaltaan :D hyvä, että kyydissä pysyin, sen verran tuli ilmaa väliin. Pari seuraavaa kertaa tultiin sitte sujuvasti, tosin aika reilulla hypyllä. Siihen sitten lopeteltiin. Olikin aika kiva tunti tänään kun Elsa jaksoi keskittyä tosi hyvin :)

Tutkittiin vielä tarkemmin Pfiffin istuvuutta ja huomattiin, että jää takatoppauksista hiukan irti selästä. Valokuvasin selän satulalla, että ilman ja menen perjaintaina Hyvinkään Horsewelliin etsimään satulan meille sovitukseen. Toivottavasti nyt pian löytyy sopiva. Olisihan se mahtavaa päästä treenailemaan kunnon koulupenkillä. Heli tulee taas varmaankin ensi viikolla pitämään estetuntia. Täytyy nyt ottaa kaikki hyöty irti näistä kohtuullisista säistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti