torstai 31. maaliskuuta 2011

Huomenna muutto!

Tänään olikin sitten viimeinen kunnon ratsastus ennen Hedun tallille muuttoa. Menin kentällä tunnin verran. Pohja oli tänään parempi kuin alkuviikosta ja ravailtiin aika pitkät alkuverryttelyt. Elsa oli alkuun hieman hidas pohkeelle, mutta alkoi toimia paremmin aika nopeasti. Ensin tehtiin pysähdyksiä pitkillä sivuilla ja kun sujui tein pysähdyksestä peruutuksen. Aluksi vastusteli ja meinasi peruuttaa vinoon. Jatkettiin harjoitusta ja pikku hiljaa tajusi mitä pyydän. Saatiin aikaan hyviä peruutuksia ja pysähdyksetkin parani kokoajan vielä lisää :) Suunnan vaihdon jälkeen kiskoi päätään peruutuksessa mutta viimeiset meni tähänkin suuntaan aika hyvin.

Uskalsin hieman ottaa laukan nostoja lyhyen sivun keskeltä. Käynnistä tehtiin ja Elsa oli ihan innoissaan. Teki ihan super hienoja nostoja, takajalat hyvin alla. Laukasta siirsin suoraan käyntiin ja sekin sujui yllättävän hyvin, tosin pari ravi askelta tuli useasti väliin mutta säilyi rentona. Harmitti kun ei päässyt kunnolla laukkaamaan. Vasempaan tuli pari vastalaukkaa vahingossa kun kohelsi mutta muuten sujui kivasti. Lopuks käytiin omalla tiellä kävelemässä.

Huomenna sitten heti töiden jälkeen ratsastamaan ja pakkaamaan Elsan kamat. Jännää kyllä muuttaa uudelle tallille. Toivottavasti kenttä Hedulla paremmassa kunnossa, että päästään kunnolla menemään. Alustavasti kyselin jo Heli L:lää pitämään tuntia ensi viikolla. Toivottavasti Heli pääsee, koska olis kyllä jo aika päästä taas tunnille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti