torstai 31. maaliskuuta 2011

Juoksuttelua pitkästä aikaa

Maanantaina kävin ennen iltavuoroa tallilla. Siivoilin karsinat ja päätin pitkästä aikaa juoksuttaa Elsaa. Tai alunperin suunnittelin ohjasajavani, koska kenttä ei mikään kovin hyvä ollut ja viimeksi Elsa veteli kauheeta kyytiä narun päässä ilman, että mulla oli juuri sanavaltaa vauhtiin. Suunnitelma meni kuitenkin uusiksi, koska horzelta ostamani juoksutusvyön rinkulat on ihan älyttömän pienet, eikä Kirstin ohjien soljet mahdu niistä. Eli jos haluan ohjasajaa pitäis ostaa omat ohjat. Voi että,kun ärsytti siinä vaiheessa. Ei auttanut kun kaivaa sivuohjat ja liina, sekä toivoa että Elsa pysyy nahoissaan.

Yllättävän hyvin kuitenkin sujui. Alkuun kun ravautin ilman sivareita Elsa olisi kovasti halunnut kiihdyttää vauhtia ja otti muutamia laukka askeleita. Sivareitten kanssa kuitenkin jonkin verran rauhoittui. Silti muutamaan kertaan oli vauhtia sen verran liikaa että luistelu askeleita tuli mukaan. Sain onneksi rauhoittumaan lisää kun jatkettiin käynti-ravi siirtymisillä. Meni kyllä oikein kivan näköistä ravia. Elsa olisi kyllä selkeesti halunnut päästä laukkaamaankin, mutta en uskaltanut ottaa riskiä että kaatuu. Tosi tyytyväinen olin Elsaan, kun malttoi jopa kuunnella :)

Maanantai iltapäivällä Riikka kävi laittamassa Elsalle uudet kengät ja tiistaina Laura hoitikin ratsastuksen. Laura oli intoutunut jopa reilun tunnin ratsastamaan ja olivat menneet paljon pysähdyksiä sekä käynti-ravi siirtymisiä. Elsa oli ollut tosi reipas ja aika rentokin. Laukkailut olivat joutuneet jättämään väliin huonon pohjan vuoksi. Keskiviikkona Elsalla olikin sitten vapaa päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti