sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Elsalla vihdoin oma karsina!

Nyt on Keijun ja Elsan karsina vihdoin jaettu kahtia :) eli väliseinä valmistui eilen. Tosin ei ehdi Elsa kaua siinä asua kun puolentoista viikon päästä muutetaan sinne Hedun tallille. Ens perjantaina menen Hedun kanssa vielä sopimaan käytännön asioista yms.

14.3. (c) Laura Koskinen
Eilen iskikin sitten kunnon takatalvi ja lunta tuli ihan kunnolla. Kenttä olikin parempi kun aiemmin viikolla, mutta nyt taas kestää entistä kauemmin että lumi sulaa. Mentiin eilen suurimmaks osaks pääty ympyrällä. Keskityttiin laukan nostoihin kun pystyi kunnolla menemään. Etenkin vasempaan yritin saada nostoista terävämpiä ja raipan avustuksella onnistuinkin ihan kohtuullisesti. Oikeaan nostot sujui jo valmiiksi aika terävästi. Lopuksi mentiin pidempi pätkä ravia ja oli oikein kivan tuntuinen. En jaksais millään odottaa kunnon pitävää hiekkapohjaa, ravikin ois ollu vielä parempi jos ois uskaltanu kunnolla vaatia.

Laura kävikin sitten tänään liikuttamassa Elsan ja oikein kivasti oli mennyt. Elsa oli ollut hyvällä tuulella ja reipas. Oikeaan oli laukka noussut hienosti heti käynnistä, vasempaan oli parissa ekassa nostossa kiihdytellyt ravin kautta, mutta viimeiset nousi ok. Tosi hyvä kyllä, että Elsa aikuistunut jo sen verran että toimii kivasti jo vieraammankin kuskin kanssa :) nyt voin huoletta tehdä kouluhommia kun Laura hoitaa välillä Elsan liikutuksen. Tarkoitus olisi että Laura kävis nyt keväällä ainakin 1x viikkoon.

Tunnille olis itsellä kauhea hinku, mutta en oikein tiedä uskaltaisiko Heli L:lää pyytää tulemaan vielä jos kenttä meneekin tosi huonoksi. Ikävää maksaa tunnista jos voi vaan kävellä :(
Kevään kisa debytti olis suunnitelmissa mennä joko Keravan tallilla 10.4. tai Enjalassa 17.4.
Enjalaa ollaan kyllä varmasti menossa (ellei jotain ihmeempää satu), mutta tuo Kerava on vielä epävarma.

3 kommenttia:

  1. Hei, voitit blogini lukijakisan! Katso tarkemmin: http://pennien.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Hienoja suunnitelmia sulla ja toivottavasti kaikki menee hyvin kisasuunnitelmien suhteen.Mukavaa viikkoa ja kiva kuulla,että oot löytänyt Elsalle liikutusapua,että saat kouluhommillekin aikaa.=)

    VastaaPoista
  3. Juu toivoa sopii että päästäis mahdollisimman paljon kisailemaan nyt kesällä :)

    VastaaPoista