torstai 10. maaliskuuta 2011

Paluu arkeen

Viime lauantaina kävin Elsan liikuttamassa kevyesti. Kentällä taivuttelua käynnissä ja hieman väistöjä. Oli oikein mukava ja rento :) Lopuks käytiin omalla tiellä kävelemässä. Purin kaikki viimeisetkin Enjala reissun kamat autosta. Ainiin en tainnutkaan täälä missään välissä mainita että kuukausi sitten ostamani Horse Guard merkkiset etusuojat hajos Enjalassa sillä laukanvaihto tunnilla. Elsa oli jotenkin onnistunu kolisemaan kinttujensa kanssa niin että toisesta suojasta on pinta muovi monen sentin pituudelta halki. Kävin viemässä kauppaa takas ja ne lähettiin maahantuojalle. Toivottavasti saisin uudet tilallle, jos en niin pitää ostaa sitten ihan kunnon eskadronit niin ei ehkä heti hajoo.

Elsalla oli nyt sitten pieni loma eli neljä vapaata, kun mulla oli paljon kouluhommia hoidettavana ja yks pitkä työpäivä. Tänään siis menin pitkästä aikaa taas ratsastamaan. Outoa kun oli ollu neljä päivää pois tallilta. Kenttä oli vielä yllättävän hyvä vaikka plussa kelit on jatkuneet jo hyvän aikaa.

Elsa oli tänään tosi kiva ja liikkui aika hyvin eteen ja kuunteli. Oikean pohkeenkaan kanssa ei tarvinnu kertaakaan tapella, pari kertaa meinas lapaa tunkea ulos mutta sain nopeasti korjattua. Ravi-käynti-ravi siirtymisiä tehtiin kunnon alkuverkan jälkeen. Aluksi Elsa oli hieman kiireinen ja jännittynyt käynnissä mutta sitten tuli tosi kivoja pätkiä. Otin viel muutamat laukan nostot ravista molempiin suuntiin ja meni ihan super hienosti. Oli kyllä harvinaisen kiva ratsastaa vaikka Elsalla oli monta vapaa päivää takana. Yhtään ei käynyt ylikierroksilla mutta oli innokas :)

Huomenna sitten Laura tulee testaamaan uudemman kerran Elsaa, toivotaan että sää ei ole niin kauhea kun on lupailtu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti