tiistai 1. maaliskuuta 2011

Estetunti

Tänään päästiin hyppäämään taas kuukauden tauon jälkeen. Elsa oli alusta alkaen tosi reipas ja liikkui hyvin. Alkuverkkailun jälkeen tultiin lävistäjällä oikeassa laukassa kolmea puomia ja yhtä ristikkoa. Ekalla yrityksellä Elsa tuijotteli ja meinasi pysähtyä ennen ristikkoa mutta pienellä kannustuksella loikkasi yli. Herättelin sitä hieman pienellä spurtti pätkällä ja toisella kerralla tuli jo tosi hienosti. Mentiin tätä tehtävää vielä pari kertaa ja sitten lisättiin pitkän sivun yhden laukan sarja, jonka toinen osa oli okseri.

Hieman Elsa katseli sarjan esteitä mutta yli meni ja etenkin okseri ihan tajuttomal loikal. Sarjan jälkeen jatkettiin lävistäjälle puomeille ja ristikolle. Tänään nousi laukat tosi hyvin eikä jääny yhtään jumittelee. Tultiin tuota äsken mainitsemaani tehtävää muutama kerta ja jokaisella kerralla tuli ihan samanlainen jätti loikka okserille. Onneks laitoin meijän vanhan yleissatulan tunnille nii pysyin jotenkuten kyydissä :D Vielä pitäis ite yrittää päästä hyppyihin paremmin mukaan ja pitää kantapäät paremmin alhaalla. Huomaa kyllä taas ettei oo tässä puoleen vuoteen ihan kauheesti hyppinyt.




Lopuksi tultiin lävistäjällä pysty, pitkällä sivulla sarja, toisella lävistäjällä pysty ja lopuks vielä ykkönen uudestaa vastakkaisesta suunnasta. Tultiin rata pari kertaa ja okseri oli noin 80cm muut sitten pienempiä. Tai Elsalle okseri tais olla metrin kun niin hurjia loikkia teki. Rata sujui eka kerran ihan kivasti, pystyille vaan en oikeen osannu ratsastaa ja otti juuri ennen hyppyä pari askelta ravia. Sarja kuitenkin sujui ja vaihtoi sen jälkeen jopa askeleessa laukan, tosin aika voimakkaan poikituksen kautta. Muutenkin tarjosi vaihdon tapaista aika kivasti suuntaa vaihtaessa. Eiköhän sille aika nopeesti mene jakeluun nuo vaihdot :)

Lopuksi tultiin vielä sarja pari kertaa kun tuli yksi huonompi lähestyminen, mutta viimeinen sujui hyvin. Elsa oli kyllä kokonaisuudessaan ihan super! Ei kertaakaan kiukutellut, enkä raippaa tarvinnut ollenkaan. Nyt alkaa sillä pikku hiljaa asenne olla kohdillaan tohon hyppäämiseen, meinaan tänään ainakin oli ihan innoissaan menossa :) Huomenna sitten aamulla kokeillaan irtohyppäämistä, saa nähdä mitä neiti siitä tykkää.

Laitan tähän vielä super huonolaatuisen videopätkän. En tajuu miks netiin siirto pilaa viimesetki kuvanlaadun rippeet. Caisalle kiitokset kuvaamisesta.

2 kommenttia:

  1. Jee, kivalta näytti video :) Voi kun itsekin joskus taas raahautuisi tunneille... Tekisi enemmän, kuin hyvää!

    Kyllä tuosta Elsasta tulee vielä ja vaikka mitä!:)

    VastaaPoista
  2. kiitti, huomaa kyllä että vähän vielä sähelletään, esim. nuo ravi askeleet tuola välissä mutta muuten aika kivasti meni :)

    Ja juu kyllä Elsalla kapasiteettia on kouluun ja vähän hyppäämäänkin. Toivottavasti nyt tänä vuonna päästäis kunnolla aloittamaan kilpaileminen...

    VastaaPoista