sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Hankisukellusta

Tänään menin aamutallia tekemään mukavassa vesisateessa. Ihan kiva kyllä että tarkeni hyvin, eilen ratsastin jopa pitkästä aikaa saappaissa. Mutta vettä ei olisi kyllä tarvinnu tulla. Päätin mennä pellolle kun vielä pääsee, voi meinaan olla että pakkasten tullessa muuttuu hanki liian kovaksi. Harmittaa kyllä hurjasti jos tonne pellolle ei enää pääse kunnolla revittelemään. :(

Huomasi kyllä heti alkuun, että suojalumessa tarpominen oli paljon raskaampaa Elsalle. Yllättävän reippaasti kuitenkin lähti raviin. Kierrettiin aika pitkälti pellon reunoja koska keskellä olevia ojia ei oikeestaan enää erottanut. Kerran lähdin kääntämään ravissa keskeltä peltoa ja hyvin selvittiin melkein toiselle puolelle. Elsa olikin huomaamaattani mennyt hieman vinoon vasemmalle ja yhtäkkiä sukellettiin ojaan turpa edellä. Hetken jo kävi mielessä, että nyt kyllä mennään ympäri! Onneksi mentiin ravia eikä laukkaa niin Elsa sai aika nopsasti painon takaosalle ja ponnisti ylösojasta ja jatkettiin matkaa. Tuon jälkeen pysyttelin pellon reunoilla. Ei ihan heti huvittanut uudestaan samaa kokea.

Otettiin sitten laukkaa kun Elsa tuntui olevan kunnossa sukelluksesta huolimatta. Ihan heti ei olisi laukkaa halunnut nostaa niin raskaassa hangessa, mutta kun vauhtiin päästiin meni kyllä kovempaa kuin aikaisemmin. Molempiin suuntiin mentiin laukassa pari kierrosta ja jatkettiin ravissa vielä hetken ennen loppu käyntejä. Ravissa oli tosi hieno ja rento :) Oli kyllä taas hauskaa, toivottavasti ei ollut viimenen peltorevittely hetkeen.

27.12. kuvaus kerran satoa (c)Hanna Salonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti