maanantai 27. joulukuuta 2010

Reippailua kentällä ja pellolla kuvaajan kera

Tänään vihdoin sain kuvaajan matkaani tallille. Siskoni Hanna lupautui kuvaamaan mun kameralla. Laitettiin Elsa kuntoon ja menin ensin kentälle. Hanna sai vähän treenailla kameran käyttöä ennen kuin mentiin pellolle. Tuli kyllä aika kivoja kuvia. Kauhean vaikea oli valita minkä tähän etusivulle laitan.

Elsalla oli tänään yllättävän paljon energiaa eilisen rankan treenin jälkeen. Alkuun mentiin kentän lumisemmassa päädyssä kevyttä ravia ja aika hyvin liikkui jo alusta asti eteen. Tultiin sitten vähempi lumiseen päätyyn ympyrälle. Jouduin ottamaan useamman pysähdyksen, että sain paremmin kuulolle. Kauhea vauhti oli neidillä päällä. Meni kuitenkin hetkittäin aika kivaa ravia ennenkuin kiihdytti liikaa. Laukattiin myös molempiin suuntiin ja nostot sujui hyvin. Vasen laukka oli aika hyvin avuilla, oikeaan hieman kaahotti. Hyvän ravi pätkän jälkeen suunnattiin pellolle. Tähän väliin muutama kuva kentältä.





Pellolla Elsa tuntui alkuun hieman vahvalta. Ravailin ensin hetken ja alkoi tuntua paremmalta. Lunta oli pellolla kyllä aivan älyttömästi, etenkin tallitien päädyssä. Otettiin sitten muutama laukaa spurtti ja Elsa meni oikein hienoa laukkaa. Innostui myös hankilaukoista sen verran että ei ollut nostoissa ongelmia ensimmäisen jälkeen vaikka joutui eteenpäin päästäkseen ihan kunnolla töitä tekemään. Lopuksi käytiin vielä kävelemässä omalla tallitiellä. Elsa olikin niin hikinen, että sai jäädä sisään syömään päivä heiniä. Huomenna sitten kevyt treeni ennen keskiviikon vapaata. Sitten kuvia peltokirmailusta :) oli kyllä hauskaa!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti