torstai 23. joulukuuta 2010

Hankitreeniä kentällä

Maanantaina Elsa piti vapaan ja tiistaina oli sitten kevyehkön koulu treenin vuoro. Kentällä mentiin noin 45min. Ensi alkuun Elsa oli sitä mieltä ettei oikein jaksaisi kentällä tarpoa hangessa ja sain jonkin verran herätellä että alkoi reagoimaan nopeammin. Menin tarkoituksella kentän kauimmaisessa päädyssä, jossa oli vielä ihan umpihanki, puolen kentän kokoista suorakaiteen muotoista uraa.

Vähän tuntui olevan molemmilla sellainen sähellyspäivä ja sain aika pitkää ravailla että olin tyytyväinen. Laukan nostoja otettiin sitten mukaan ja kauheeta kaahotusta meinas olla. Onneksi sain sitten lopulta muutaman ihan onnistuneen noston aikaiseksi :) Loppua kohtia ravi myöskin parani ja meni oikeastaan aika hienosti. Vähän tuli hikikin kun hangessa oli niin rankka mennä vaikka ei mitää ihmeellistä tehtykään.

Keskiviikkona en päässyt tallille joten Elsa taas vapaili, mutta tänään ois tarkoitus mennä. Heli L:n pitäs tulla pitämään tuntua neljältä, mutta saas nähdä kun tuota pakkasta on aika paljon tänään :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti