sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

koulutunti ja viimeinen valmistelu päivä

Heli L tuli perjantai iltana pitämään viimeistely tuntia kisoja varten. Heti alkuun äksöniä aiheutti muut hepat mukavalla riehunta sessiolla tarhassa. Elsalla meni hetkeksi pasmat sekaisin ja jonkin aikaa jouduttiin jumppailla ympyröitä tehden, että sain rennommaksi. Aika paljon sain töitä tehdä alkuun taivutusten ja sisäpohkeen läpisaamiseksi. Oli kuitenkin sitten tosi mukava kun alkoi vastaamaan apuihin paremmin.

Jatkettiin laukannosto harjoituksiin. Tehtiin nostoja heti käynnistä ja oikeaan saatiinkin aika nopeasti hyviä aikaan. Vasempaan sitten jouduttiin tekemään enemmänkin töitä, eikä kyllä niin hyviä tullut kuin oikeaan, mutta onneksi paransi kokoajan. Käynnissä tuppasi kokoajan olemaan liian kiireinen ja hieman jännittynyt. Hyviäkin askeleita saatiin kyllä hetkittäin aikaan vaikkakin parempi olisi voinut olla.

Lopuksi menin vielä c-merkin ohjelman läpi ja ei kyllä ihan putkeen mennyt :D Alkuun jännittyi aika paljon ja oli vahva siirtymisissä. Laukan nostot jouduin tekemään uusiksi kun ei oikein ensin onnistunut. Toiseen suuntaan otti ihme spurtti loikat kerran. Lopuks oli hieman parempi ratsastaa mutta ei kyllä parastamme näytetty. Elsalta lähti myös tukasta puolet niin ehkäpä mukavampi letittää sunnuntaina.

Lauantaina menin aika rennon reilun puolen tunnin treenin. Kevyessä ravissa paljon taivuttelua ravissa ympyröillä. Kun alkoi toimia otin käynnistä laukan nostoja. Elsa meni oikein kivasti ja lopeteltiin kun tuli oikein hyvä nosto. Toivottavasti menee kisoissa yhtä hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti