torstai 21. huhtikuuta 2011

Kahdeksikkoa

Eilen olin ensin suunnitellut meneväni puomeja, mutta kentällä oli tunti menossa niin en viitsinyt sitten laittaa niitä häiriöksi. Eli mentiin siis koulua. menin ensin puolikasta kenttää kun toisella puolella oli se tunti. Ensin suoralla uralla kevennellen. Elsa oli alkuun hieman hidas, mutta onneksi käynnistyi suht nopeasti. Menin käynnissä ja ravissa kahdeksikkoa puolikkaalla kentällä. Kesti hetken aikaa ennen kuin alkoi taipumaan kunnolla.

Kun tunti loppui jatkoin laukka harjoituksiin. Ensin hieman reippaanpaa laukaa koko uraa molempiin suuntiin. Sitten isoa kahdeksikkoa niin että keskellä ravin kautta vaihto. Meni aika kivasti, eikä tullut montaa ravi askelta väliin. Kokeilin vielä muutamia kertoja vaihtaa laukan askeleessa vasemmasta oikeaan. Hienosti Elsa vaihtoi joka kerta etuosan heti mutta takaosa olikin sitten vaikeampi juttu. Sain aika pienellä voltilla pyöriä ja siirtää takaosaa todella voimakkaasti sisään ennen kuin vaihtoi senkin. Hyvinkin sujuvasti oisi vaan ristilaukkaa mennyt. Oikeasta vasempaan on sen verran vaikeampaa etten nyt lähtenyt vielä yrittämään kun ei helpompikaan suunta ihan onnistunut vielä :D

Tänään sitten Heli L tulee pitämään koulutuntia ja hiukan analysoidaan sunnuntaisia kisoja. Lauantaiksi sain Valtterin omistjajineen meille maastoseuraksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti