torstai 19. toukokuuta 2011

Parempi viikko

Tiistaina olikin sitten hermojen latailun jälkeen ensimmäinen koulunvääntö päivä. Tein pitkän alkuverkan jossa vaadin Elsaa vastaamaan pienistä avuista eteen sekä kääntymään. Aluksi oli hieman vastahakoinen taipumaan kunnolla ja meinasi hieman jäädä pohkeen taakse. Verryttyään alkoi kuitenkin toimia ihan kivasti. Ei tehty mitään ihmeellisiä temppuja vaan tavoitteena oli rento heppa joka on hyvin kuulolla. Laukan nostoja tehtiin sekä käynnistö että ravista. Meni ihan kohtalaisesti. Käynnissä ei olisi halunnut kunnolla antaa ratsastaa vaan pakoili tuntumaan ja kiemurteli sekä liikkui nihkeästi eteen. Raipalla pohkeen tehostaminen auttoi onneks eikä saanut jumituskohtauksia. Oli siis paljon mukavammalla tuulella kuin viime koulutunnilla. Tehtiin myös pari laukka lävistäjää lopuksi ja sujui paremmin kuin viimeks.

Keskiviikkona mentiin puomeja. Ensin reipasta rentoa ravailua ja sitten lävistäjällä neljää ravi puomia, jotka oli korotettu toisesta päästä. Ensin Elsa hieman kolisteli ja kompuroi, mutta sitten meni oikein hyvin molemmista suunnista. Ravipuomien jälkeen otettiin pari spurtti kierrosta laukassa molempiin suuntiin ja sitten kolmea laukkapuomia innari välillä niin että viimeinen puomi oli kavaletti. Ensin oli hieman liian pitkät välit ja meni ravilaukkaloikka kohellukseksi. Pienennettiin välejä hiukan ja alkoi sujumaan. Kerran kolisteli kavaletin kumoon mutta muuten meni hienosti. Lopuksi ravailtiin kahdeksikkoja puomien välistä ja olin ihan varma, että Elsa vaan yrittäisi kipitellä jännittyneenä mutta ei, vaan se olikin oikein kiva ja rento.

Tänään mennään Millan ja W:n kanssa maastoilemaan. Toivottavasti ei sada sillä näyttää ikävän harmaalta. Perjantain sitten Heli L:n kenraali treenit kisoihin ja lauantaina päästäänkin sitten esittelemään sirkusohjelmamme uudelle yleisölle. Eli siis mun ilmoittautuminen meni läpi ja päästään kisaamaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti