lauantai 7. toukokuuta 2011

Paluu normaali arkeen

Torstaina ottettiin sitten vihdoin ihan kunnon koulutreeni pitkästä aikaa. Tein kuitenkin pitkän alkuverkan isoilla ympyröillä rennosti eteen. Elsa liikkui tähään reippaammin eteen heti alkuun kun eilen. Pitkillä sivuilla tein avoa keventäen ja Elsa alkoihin aika mukavasti taipumaan. Pikkusen kiukutti neitiä kuitenkin ennenkuin suostui kunnolla töihin. Oli juuri sen oloinen että olis perä lentänyt jos oisin raippaa joutunut käyttämään. Kannusten kanssa kuitenkin aika nopeasti alkoi reagoimaan isompia kiukuttelematta.

Muutaman laukannoston tein alkuun ihan ravista ja molempii kierroksiin otettiin useampi kierros laukkaa. Jatkoin sitten taas käyntinosto treenejä suoraan väistön jälkeisestä suoristuksesta. Ei alkuun kyllä ihan niin hyvin sujunut kun Helin tunneilla. Itse säädin ihan liikaa. Viimeiset nostot sain kuintenkin onneksi onnistumaan oikein hyvin. Elsa oli laukassa aika vahva ja jouduin useamman pysähdyksen ja peruutuksenkin tekemään että sain kevenemään. Lopuksi oli ravissa tosi hieno ja herkkä.

Eilen sitten oli heti aamusta ohjelmassa sivuohjilla juoksutusta. Alkuun verkkailtiin ilman sivareita ja Elsa kuunteli huippu hyvin. Sivareilla oli myös tosi hieno ja kuulolla. Meni tosi lennokasta ravia ja laukannostot sujui todella hyvin. Kuunteli hienosti hidastavia sekä nopeuttavia ääniapuja. Oli kyllä hurjan kiva juoksutus treeni kun heppa toimi kuin unelma. Tänään sitten Heli L tulee pitämään koulutuntia ja sen jälkeen olisi tarkoitus mennä treenaamaan trailerin peruuttelua.

Ohjasajo treenit reilu viikko sitten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti