tiistai 3. toukokuuta 2011

Köpöttely viikonloppu

Elikkä torstain Elsan oli siis ep ja vasemman takalan polvessa häikkää. Perjantaina Kirsti kävi katsomassa miten liikkuminen sujui ja oli ollut oikeestaan jo aika normaali, eikä ollut enää yhtää kosketus arka. Lauantaina pääsin itse tallille. Tarhasta hakiessa kävin pyörähtämässä hetkellisesti kentällä. Liinan päässä katsoin miltä vaikuttaa ja näytti ihan puhtaalta, ehkä hieman jäykältä. Uskalsin siis kokeilla myös selästä käsin kun näytti sen verran hyvältä.

Menin kentällä noin puoli tuntia. Paljon käyntiä ja pysähdyksiä pituushalkaisijalla. Suoristamista täytyy harjoitella sillä kisaradalla meidän halkaisijalle kääntymiset meni hieman mutkan kautta. Elsa tuntui ihan hyvältä ja tuli hyviä pysähdyksiä. Huilitauon jälkeen otin kevyttä ravia koko uralla ja isoilla pääty-ympyröillä. Tuntui ravissa ihan puhtaalta, oli vain hieman jäykkä taipumaan. Sen verran ravailtiin, että taipui kulmiin paremmin ja lopettiin hyvään hetkeen. Kävelyä vielä reilusti lopuksi.

Sunnuntaina Laura kävi tsekkaamassa Elsan jalan liinan päässä ja kävelytti sitä puolisen tuntia. Oli edelleen liikkunut puhtaasti ja intoutunut jopa esittelemään mukavia kunfu liikkeitä. Hillumisen syynä varmaankin erittäin epämääräinen sää: tuuli kovaa ja satoi vettä,lunta ja rakeita mutta hetkittäin aurinkokin pilkahti. Lopuksi Elsa oli kyllä rauhoittunut ja kuunnellut hyvin.

Maanantaina kävin kentällä pyörimässä noin 45min. Tehtiin kahdeksikoita käynnissä ja Elsa ei alkuun ollut kovin herkkä pohkeelle, mutta paransi huimasti pienen herättelyn jälkeen. Yllättävän rauhallinen on ollut kuitenkin viime päivinä vaikka ollut tosi kevyellä liikutuksella jalan takia. Tuntui käynnissä sen verta hyvältä että otettiin ravia mukaan. Annoin mennä aika pitkällä kaulalla, mutta vaadin nopeaa pohkeeseen reagointia. Hetken kuluttua Elsa alkoi saamaan oman moottorin käyntiin ja oli aika kivan tuntuinen. Hyvään pätkään sitten lopeteltiin.

Tänään Elsa vapailee kun itsellä on niin paljon kouluhommia ja agilitytreenit. Huomenna oli ensin tarkoitus mennä maastoilemaan Millan ja Waltterin kanssa, mutta ei jouduttiinkin siirtää ensi viikolle, ehkä ihan hyvä kun Elsa kuulemma tänään rallannut tarhassa urakalla niin pysyy sitten lapasesssa paremmin kentällä. Meen mielummin maastoon sitten liikutuspäivän jälkeen niin on rauhallisempi.

Isän uusi auto tuli tosiaan vajaa 2 viikkoa sitten ja olen kerran jo päässyt sillä ajelemaan. Täytyy kyllä sanoa, että kyllä kelpasi ajella :D Nyt viikonloppuna suunnitelmissa mennä harjoittelemaan Kirstin kopin kanssa, josko sitä kohta sitten uskaltaisi pikku e inssin varata...

 Muutin sivun tekstiä paksummaksi. Kertokaa onko parempi näin vai ohuena?

Kia Sportage vm. 2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti