torstai 29. syyskuuta 2011

Hyppelyä

Tänään oli vuorossa hyppely treenit. Kerrankin sain siskon mukaan kuvaamaan ja puomeja nostamaan. Kolmea estettä mentiin erikseen ja peräkkäin. Lävistäjän loppupuolella oli yksi pysty ja toisella pitkällä sivulla pysty sekä okseri 16m suhteutetulla linjalla. Alkuverkassa tulin suhteutettua väliä maapuomeina ravissa ja laukassa. Hienosti osuttiin askelissa puomeille. Elsa oli taas oikein reipas ja laukat nousi ajatuksesta.

Verryttelyn jälkeen tultiin muutama kerta lävistäjä estettä ja laukat vaihtui hienosti etenkin vasemmasta oikeaan. Sitten suhteuttua kahdella pystyllä ja kun tuli hyvin tehtiin tokasta osasta okseri. Muutama kerta keilattiin puomeja kun tultiin liian lähelle. Mutta suurinosa hypyistä sujui tosi hienosti. Pystyin jo välillä aika kivasti vaikuttamaan laukkaan lähestymisessä. Huomasi muuten hyvin että Elsa hiukan kiukutti puomin pudottaminen, koska sellaisen sattuessa spurttas ja yritti kiskoa päätä alas, ei kuitenkaan onneksi yrittänyt pukittaa. Vaikka hypyt sujuikin esteet nousi maksimissaan 60cm, täytyy ensi kerralla koittaa jos mentäisi hieman isompia. Olisi kiva kyllä päästä lähiaikoina vielä estetunnille ennen kuin säät huononee liikaa.

Nyt sitten hieman kuvia päivän treeneistä. Kaikki kuvat (c)Hanna Salonen ja joo voisin toki myödätä enemmän kädellä hypyissä eli tunti tulisi tarpeeseen...











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti