perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kevyempi alkuviikko

Maanantaina Laura kävi pitkästä aikaa liikuttamassa Elsan. Hyvin oli sujunut ja Elsa ollut mukava ratsastaa. Käynnissä ja pysähdyksissä oli ollut hieman levoton kun ötökät kiusasivat. Tiistaina Elsa vietti vapaa päivää ja keskiviikkona kävin puoli tuntia taivuttelemassa käynnissä kentällä. Kävästiin myös maastossa ekaa kertaa yksin. Ihan siis lähipellon reunassa vaan käytiin ja kyllä oli hurjan jännää yksin Elsan mielestä. Kivet ja muiden kakkakasat oli todella pelottavia.

Eilen käytiin sitten Millan ja Waltterin kanssa maastossa. Mentiin ihan uusi lenkki pienillä metsäpoluilla. Vähän matkaa mentiin asfaltti tietäkin. Pari autoa meni ohitse mutta Elsa ei niistä välittänyt. Muuten maasto sujui oikein hyvin paitsi ison sillan, jossa menee autoja, alitus meinasin olla ylivoimaisen vaikeaa. Mennessä Elsa vaan hyppi ja peruutti kun yritin saada eteenpäin. W ja milla odottelivat sillan toisella puolella. Sillan alla oli varjo ja maassa sellaisia jälkia kuin mopolla oisi vedetty ympyrää ja siihen jälkeen Elsa ei meinannut suostua astumaan. Pari kertaa meinasi kääntyä kotiinpäinkin siinä hyppiessä. Lopulta sain sen vauhdilla menemään sillan ali. Takasinpäin tullessa meinasi myös kääntyä kannoillaan mutta nyt sain jo paljon nopeammin menemään eteenpäin.

Maaston jälkeen mentiin vielä hetki kentällä ravia ja laukkaa. Elsa oli tosi reipas ja laukat nousi hienosti käynnistä. Aavistuksen oli vahva taas suusta mutta se johtui varmaa siitä kun pari päivää oli niin kevyttä. Tänään lähdetään Enjalaan treenaamaan ja illalla on heti Jonnan koulutunti. Hieman jännittää kun ekaa kertaa lähden heppaa kuskaamaan, onneksi Caisa lähtee henkiseksi tueksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti