lauantai 9. heinäkuuta 2011

Kuulumisia

Elsa Enjalassa reilu 30min ennen tapaturmaa.
Sonja siis meni Elsalla viime perjantaina ja lauantaina. Perjantaina oli käynti ja ravi työskentelyn kautta hieman tutustunut heppaan, tavoitteena vaan rentous. Elsa oli mennyt kivasti ja ollut tosi reipas. Lauantaina otti mukaan laukkaa ja Elsa oli ihan ok molemmat nostanut sekä edelleen reipas ratsastaa. Sunnuntaina Caisa menin Elsalla ja se oli mennyt ihan mukavasti. Hieman pinkeä ja ötökät oli kiusanneet mutta muuten ok.

Maanantaina Laura uhkarohkeasti kokeili Elsalla ilmansatulaa menoa. Alkuun oli Elsa ollut avuista ihan pihalla mutta kun joku auttoi taluttamalla hetken eteenpäin hoksasi mistä on kyse. Elsa oli oikein reipas ollut ja ois mieluusti mennyt hieman kovempaakin mutta Laura päätti oman turvallisuutensa vuoksi pysytellä hitaammissa askelajeissa. Tiistaina Elsa viettikin vapaa päivää.

Keskiviikkona oli taas Sonjan vuoro huolehtia Elsan liikutuksesta. Ohjelmassa oli taivuttelua volteilla ja loivilla kiemuroilla. Alkuun oli vasemmassa huonompi taipumaan ja reagoimaan pohkeeseen. Volteilla pyöriminen meinasi myös hieman alkaa kiukuttamaan Elsaa mutta alkoi sitten kuitenkin toimia paremmin. Laukoissa oli ollut todella innokas ja nostanut kivasti. Lopuksi oikein mukava ja rento kun  suostui rauhoittumaan laukan jälkeen. Torstaina Caisa ratsasti Elsan. Alkukäynnit menivät maastossa ja Elsa oli mennyt hienosti jopa alittanut sen hurjan pelottavan sillan.

Elikkä oikein kivasti on Elsa varakuskien alla toiminut. Täytyy itse yrittää käydä katsomassa sitä nyt viikonloppuna ja viedä puhtaita satulahuopia tallille.Huomenna tulee 1kk sairastamista täyteen ja kaipuu hepan selkään vaan yltyy. Ainiin Elsan emä Keiju olikin sitten jossain vaiheessa luonut varsan ja kun meni kuukausi yli lasketun eikä varsaa kuulunut ELL kävi toteamassa ettei mitään varsaa tulekaan.. harmi! Kirstin tallilla asuvat suokit sen sijaan ovat varsoneet Tellu orivarsan ja Emäntä tamman. Täytyy laittaa kuvia kunhan ensin pääsen niitä katsomaan.

Elsa Enjalassa 11.6.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti